Skip to content

The Artisan Café

Single Estate Kaffe ristet til din personlige preference og brygget på det mest innovative og nyeste kaffeudstyr. Udforsk den nyeste indenfor Third Wave Kaffe i København og se hvilke nye kaffe opskrifter vi har på menuen.

Personlig Rist

Hos The Artisan kan du få din helt egen ristning præcis som du gerne vil have den. Om det er lys, mellem er mørkristning, så hjælper vi med at tilpasse en profil særligt til dig som vi gemmer, så du fremover kan bestille din egen personlige og helt frisk ristet kaffe og tage med hjem eller få leveret næste dag. Det tager kun 15 min. at få en friskristet batch , hvor du i mellemtiden kan nyde en kop kaffe fra Caféen imens du lærer om hvordan aromaen udvikler sig under ristningen og få indsigt i vores specielle risteprofiler.

Vores Menu

Gå på opdagelse i vores innovative kaffemenu og bliv klogere på hvad kaffe har at byde på. Fra specialty Pour Over kaffe og Klassisk Espresso til forfriskende sommer drinks samt vores udsøgte Cocktails.

Flair Espresso

Tag kontrol over din kaffeoplevelse i hjemmet med den billige Flair Espresso Maskine.
Rigtig espresso har aldrig været nemmere – eller bedre!

Flair 58

Ta din espresso til nye højder med den nyeste manuelle espresso maskine. Med Flair 58 kan du skyde espresso shots af Barista kvalitet derhjemme med et lille budget. Perfekt Entry-level kaffemaskine for dedikerede kaffedrikkere.

Shop our

Coffee

Shop the

Flair

Pre-Order

To Go

Book a

Roast Slot